Duurzaam ondernemen

Voor de kunstenaar

LiquidArt: kunst en reproductie verduurzaming.

Het middels ambachtelijke epoxy gieting verduurzamen en verfijnen van kunstwerken, Giclée kunstdrukken, litho’s en fine art prints.

High-tech LiquidArt™

Wij zijn niet voor niets ‘Meesters in Epoxy’. Dat zijn wij voor jou!

LiquidMasters™ is de toonaangevende dienstverlener (lees: partner) voor kunstenaars, fotografen, musea en galeries met een 100% focus op epoxy / kunsthars gietingen.

In opdracht, maar eigenlijk meer in samenwerking met, voorziet LiquidMasters Giclée kunstdrukken, litho’s, fine art prints, fotovakprints, HD Photopanels (Chromaluxe) en kunstwerken van een high-tech LiquidArt™ of LiquidGloss™ afwerking, of gieten wij 3D kunstwerken in.

Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de modernste reproductie- en printtechnieken in combinatie met onze onmiskenbare expertise over epoxy/kunsthars.

Tijd voor
koffie!

Benieuwd naar de mogelijkheden of direct een concreet idee bespreken? We nemen graag de tijd om vooraf met elkaar de wensen en eisen te bespreken. Daarom nodigen we je vrijblijvend uit voor een kop koffie (of iets anders).

Kunnen wij jou
overtuigen?

Je bent kunstenaar en wilt onze mogelijkheden van LiquidArt™ en/of onze professionele in-huis reproductiediensten ontdekken? Dan helpen wij je graag met een gratis proef gieting/scan/druk op basis van een door jou aangewezen kunstwerk. Overtuigd?

0

Speciale ultra UV-bestendige epoxy gegoten.

0

DIBOND® panelen verwerkt.

0

Tevreden klanten.

Schrijf in. En laat jezelf inspireren!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mailadres*

  Laat je inspireren.

  Daag jij ons uit?

  Adres:
  Postbus 120, 4844 ZJ Terheijden

  Tel: 076 2055 233
  E-mail: hallo@liquidmasters.com

  All rights reserved © 2021-23. LiquidMasters™ | Privacy | Voorwaarden