Met zorg door LiquidMasters™

Fine Art Prints: Museumkwaliteit afdruk service

Dé beste kwaliteit Giclée prints op Hahnemühle Fine Art Paper, gemaakt met de nieuwste Epson® printers (2020) voorzien van de UltraChrome Pro12-inktset met K3-technologie

High-tech Print Service

Dé mooiste prints op Fine Art Papier van Hahnemühle

Om de bijzondere kwaliteit van onze LiquidGloss™ en LiquidArt™ producten te waarborgen heeft LiquidMasters™ er voor gekozen de printproductie in eigen huis uit te voeren. En omdat wij, binnen onze filosofie, niet alleen graag onze ideeën en kennis delen hebben wij besloten onze Giclée printservice ook via onze website aan te bieden.

Voor de beste kwaliteit Giclée prints werken wij uitsluitend met de nieuwste Epson® printers voorzien van de UltraChrome Pro12-inktset (12 kleuren) met K3-technologie, waarmee de twee soorten zwart tegelijk worden afgedrukt. De printers beschikken ook over oranje, groen en violet, wat garant staat voor een buitengewone kleuraccuraatheid en een ongekende Pantone® dekking van 99%. Deze leveren natuurlijke, precieze huidtinten met de fijnste details.

Ruime papierkeuze
Met een keuze uit 5 standaard papiersoorten van Hahnemühle hebben wij altijd een passend papiersoort op voorraad. Heb je een specifieke papierwens, laat het ons dan even weten. Het Hahnemühle Fine Art Paper stalenboek bestellen kan hier.

Eenvoudig
bestellen!

Een museumwaardige foto of kunstafdruk bestellen op Fine Art Paper van Hahnemühle kan nu simpel vanachter je bureau. Kies het gewenste formaat en upload jouw afbeelding in onze order module. Wij controleren je bestand, zorgen voor de noodzakelijke terugkoppeling en regelen de rest.

Kunnen wij jou
overtuigen?

Je bent kunstenaar en wilt de mogelijkheden van onze professionele in-huis reproductiediensten ontdekken? Dan helpen wij je graag met een gratis proef scan/print op basis van een door jou aangewezen kunstwerk. Overtuigd?

Voorzien van witrand
Al onze Giclée prints op Hanemühle papier worden standaard geleverd met een witrand. Hierbij is het opgegeven/bestelde formaat het geprinte oppervlak. Het papier zelf is dus iets groter.

Formaten, Levertijd en Prijzen
Via onze website bieden wij de meest gangbare formaten aan. Uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren. Bel of mail of App ons gerust met vragen! Alle Giclée print prijzen op de website zijn incl BTW en exclusief verzendkosten (NL €6,95 – 12,95 / B €6,95 – 24,95 p/bestelling). Onze levertijd voor Giclée prints bedraagd standaard 5 werkdagen. Spoedopdrachten zijn in overleg mogelijk (zelfde dag verzonden).

Opmerking. Ben je professioneel fotograaf of kunstenaar, neem dan eerst even contact met ons op voor aangepaste tarieven.

0

Hahnemühle Fine Art papier verwerkt.

0

Tevreden klanten.

0

Epson® UltraChrome Pro12-inkt verbruikt.

Schrijf in. En laat jezelf inspireren!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mailadres*

  Laat je inspireren.

  Daag jij ons uit?

  Adres:
  Postbus 120, 4844 ZJ Terheijden

  Tel: 076 2055 233
  E-mail: hallo@liquidmasters.com

  All rights reserved © 2021-23. LiquidMasters™ | Privacy | Voorwaarden