Voor de industrie

Duurzaam gieten voor de industrie

In één van onze professioneel ingerichte gietkamers en productielijnen creëren onze Meesters de juiste condities voor dé perfecte gieting als aanvulling op, of afwerking van, jouw industriele/infra product.

Industrieel gieten

Wij zijn niet voor niets ‘Meesters in Epoxy’. Dat zijn wij voor jou!

LiquidMasters™ is de toonaangevende B2B dienstverlener (lees: partner) voor de industrie/infra markt met een 100% focus op epoxy gietingen en afwerkingen.

Op basis van jouw wensen, verrijken en/of perfectioneren wij samen jouw product portfolio. Op deze wijze worden jouw klanten nóg beter bediend en verhogen wij samen jouw omzet en marge.

Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de modernste technieken in combinatie met onze onmiskenbare expertise over epoxy. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verduurzaming van (half)fabrikaten, epoxy afwerkingen en specials.

Tijd voor
koffie!

Benieuwd naar de mogelijkheden of direct een concreet idee bespreken? We nemen graag de tijd om vooraf met elkaar de wensen en eisen te bespreken. Daarom nodigen we je vrijblijvend uit voor een kop koffie (of iets anders).

Kunnen wij jou
overtuigen?

Een excellent product of idee? Wil je een kwalitatief hoogwaardige én duurzame afwerking toevoegen aan jouw project? Eenmalige of massa- productie? De mogelijkheden zijn ongekend en onze meesters staan voor je klaar. Nog niet overtuigd? Wij verzorgen graag een testgieting.

0

Epoxy verwerkt.

0

Industriele objecte gegoten.

0

Tevreden klanten.

Schrijf in. En laat jezelf inspireren!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mailadres*

  Laat je inspireren.

  Daag jij ons uit?

  Adres:
  Postbus 120, 4844 ZJ Terheijden

  Tel: 076 2055 233
  E-mail: hallo@liquidmasters.com

  All rights reserved © 2021-23. LiquidMasters™ | Privacy | Voorwaarden