Voor de makers (en bedenkers)

LiquidCrafts. Voor thuis & op kantoor

Volledig toegewijd aan epoxy gietingen (op locatie) voor bedrijven, interieurontwerpers/ -bouwers en architecten.

LiquidCrafts

Bijzondere en oogstrelende effecten toepasbaar in ieder interieurproject

Met een veelvoud van mogelijkheden, ongekende visuele effecten en het duurzame karakter, is epoxy binnen interieurprojecten niet meer weg te denken. Toch blijf werken met epoxy een specialisme. Ons specialisme!

Binnen LiquidCrafts ondersteunt LiquidMasters bedrijven, interieurontwerpers/-bouwers en architecten bij het verwerken van epoxy gietingen (op locatie) voor een diversiteit aan interieurprojecten.

Zo produceerde, vaak samen met haar partners, LiquidMasters uiteenlopende maatwerk meubelstukken zoals eet- en vergadertafels, werkplekken, restaurant inrichtingen en koffietafels, receptiebalies, keuken- en werkbladen en diverse uitingen voor winkels.

Koffie
& inspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden of direct een concreet idee bespreken? We nemen graag de tijd om vooraf met elkaar de wensen en eisen te bespreken. Daarom nodigen we je vrijblijvend uit voor een kop koffie (of iets anders).

Een duidelijk
portfolio

Benieuwd naar wat LiquidMasters eerder heeft gemaakt? Wij tonen je onze uitgebreide portfolio graag in persoon (met de juiste uitleg). Kan je toch niet wachten? Kijk dan alvast naar onze eigen ‘PartofInnovation’ creaties in onze webshop.

Schrijf in. En laat jezelf inspireren!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mailadres*

  Laat je inspireren.

  Daag jij ons uit?

  Adres:
  Postbus 120, 4844 ZJ Terheijden

  Tel: 076 2055 233
  E-mail: hallo@liquidmasters.com

  All rights reserved © 2021-23. LiquidMasters™ | Privacy | Voorwaarden