Voor de fotograaf

LiquidGloss Epoxy Fotopanelen

De meest exclusieve verfijning / verduurzaming van je allermooiste foto’s, middels een ambachtelijke epoxy gieting in meerdere lagen.

Gecertificeerde LiquidGloss
Epoxy Fotopanelen

Onmiskenbaar de meest exclusieve afwerking voor de allermooiste beelden.

Omdat de LiquidGloss behandeling  vergrotend werkt, komen kleuren sterker uit en krijgt je foto een fascinerend diepte-effect. De subtiele briljante glans zorgt ervoor dat je foto licht lijkt te geven.

Onze LiquidGloss fotopanelen bestaan uit een professionele fotoprint welke wordt verlijmd op een Dibond® sandwichpaneel van 4 mm dik. Vervolgens wordt deze bewerkt met uitvoerig geteste ultra UV-bestendige epoxy coating, welke in meerdere lagen wordt aangebracht. Aan de achterkant monteren wij een museumwaardig aluminium ophangframe. Deze geeft bij bevestiging aan de muur een bijzonder zwevend effect.

De LiquidMasters epoxy fotopanelen worden gewaardeerd door zowel de professionele als de betere hobbyfotograaf.

Eenvoudig bestellen

Je eigen LiquidGloss Fotopaneel bestellen kan nu simpel vanachter je bureau. Kies het gewenste formaat en upload jouw fotobestand in onze order module. Wij controleren je bestand en starten met de productie in een van onze professionele gietkamers.

Kunnen wij
jou overtuigen?

Je bent professioneel fotograaf (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel) en wilt de mogelijkheden van LiquidGloss ontdekken? Dan helpen wij je graag met een gratis proef gieting op basis van een door jou aangeleverd beeld. Overtuigd?

0

Speciale ultra UV-bestendige epoxy gegoten.

0

DIBOND® panelen verwerkt.

0

Tevreden klanten.

Schrijf in. En laat jezelf inspireren!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mailadres*

  Laat je inspireren.

  Daag jij ons uit?

  Adres:
  Spinveld 4, 4815 HS Breda

  Tel: 076 2055 233
  E-mail: hallo@liquid-masters.com

  All rights reserved © 2022. LiquidMasters™ | Privacy | Voorwaarden